Μόλις καταχωρίσετε την παραγγελία σας, σας εμφανίζεται το  μήνυμα με τον κωδικό της παραγγελίας σας και πληροφορίες.

Ο κωδικός παραγελίας θα έχει ερχεται στην συνέχεια στο email που έχετε δηλώσει (εαν πραγματοποιήσατε την πληρωμή κατόπιν εγγραφής) θα λάβετε αναλυτικές πληροφορίες στην παραγγελίας σας.

Αποστολή εντός Αττικής

Εντός νομού Αττικής, μπορούμε να παραδώσουμε την παραγγελία στο χώρο σας με δικά μας μεταφορικά μέσα.

Ωστόσο, για παραγγελίες μικρού όγκου υπάρχει η πιθανότητα αποστολής και με συνεργαζόμενη εταιρεία courier.

Αποστολή εκτός Αττικής

Σε περιοχές εκτός νομού Αττικής, παραδίδουμε την παραγγελία σας με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία.

 Διευκρινίζεται οτι:

Στις περιπτώσεις παράδοσης προϊόντων μεγάλου όγκου (παλέτες πλακιδίων, μπάνια, έπιπλα μπάνιου κλπ) η εκφόρτωση γίνεται επι πεζοδρομίου και δεν γίνονται παραδόσεις σε όροφο ή υπόγειο. Ο μεταφορέας έχει το δικαίωμα να αρνηθεί να παραδώσει σε δύσβατα σημεία όπως σε χωματόδρομο, μεγάλη κλίση στον δρόμο, βρεγμένα σημεία με λάσπες κτλ. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να οριστεί διαφορετικό σημείο παράδοσης.

 Σε περίπτωση που η παράδοση γίνεται με δικά μας μεταφορικά μέσα, τότε εάν επιθυμείτε τη μεταφορά των προϊόντων σε όροφο άνω του ισογείου, η εταιρεία μας μπορεί να προσφέρει αυτή την υπηρεσία, αρκεί να μας ενημερώσετε γι’ αυτό στις παρατηρήσεις της παραγγελίας. Σ’ αυτήν την περίπτωση η μεταφορά βαρύνεται με επιπλέον κόστος που εξαρτάται από τον αριθμό του ορόφου και τον όγκο των προϊόντων, για το οποίο θα σας ενημερώσουμε την επόμενη ημέρα της της παραγγελίας.

Διευκρινίζεται ότι:

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την ευθύνη μεταφοράς και ακεραιότητας των προϊόντων αυστηρά μέχρι το σημείο που έχει υποδείξει ο πελάτης και το οποίο έχουμε αποδεχθεί.

Σε περίπτωση που κατα την παραλαβή διαπιστωθεί οτι κάποιο απο τα προιόντα είναι σπασμένο τότε αυτό θα πρέπει να σημειωθεί στο τιμολόγιο αποστολής αλλα και να ενημερωθεί η εταιρεία μέσω email επισυνάπτοντας το τιμολόγιο και την αντίστοιχη φωτογραφία, εντός 48 ωρών. Μετά το πέρας των 48 ωρών η εταιρεία δεν θα δεχτεί οτι κάποιο απο τα προϊόντα παρελήφθη σπασμένο.

Σε περίπτωση ανεπιφύλακτης παραλαβής του είδους, θεωρείται οτι αυτό παρελήφθη σε άριστη κατάσταση χωρίς να φέρει αισθητικά ελαττώματα.

Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία υποχρεούται σε σύντομο χρονικό διάστημα να αντικαταστήσει το είδος του προϊόντος με νέο.