Η Εταιρεία μας

Η εταιρεία Bathify είναι το αποτέλεσμα της επί τρεις δεκαετίες ενασχόλησης μας με τον χώρο των πλακιδίων και ειδών υγιεινής.

Στα χρόνια αυτά έχουμε την μεγάλη χαρά και τιμή τα υλικά μας να έχουν επιλέγει και εφαρμοσθεί από πληθώρα μεγάλων και αξιόλογων projects και ξενοδοχειακές μονάδων όπως οι όμιλοι CASA COOK, TUI, μεγάλα δημόσια κτήρια κλπ.

BATHIFY.GR

BATHIFY.GR

Η απευθείας συνεργασία μας με μεγάλα εργοστάσια του εξωτερικού εγγυάται ότι εμείς μπορούμε και παρέχουμε διαφορετικό designs, άψογη ποιότητά και μεγάλη ποικιλία σε πολύ καλές τιμές.

Οι υποδομές μας (2 μεγάλα logistics center στην Ριτσώνα και στο Σχηματάρι συνολικού εμβαδού 20.000 τμ) εξασφαλίζουν ότι τα προϊόντα που θα παραλάβετε θα είναι άρτια ελεγμένα, άψογα συσκευασμένα και πάντοτε με βάση τις αυστηρές προδιαγραφές που εμείς θέτουμε.

Ελάτε λοιπόν σε εμάς γιατί σας εγγυόμαστε την πρωτοπορία, τον σχεδιασμό, την λειτουργικότητα, την αντοχή και την σωστή τιμή. Από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας μας θέσαμε ως στόχο να επιτυγχάνουμε για τους πελάτες μας τις καλύτερες τιμές στην αγορά. Προκειμένου να εξασφαλίζουμε κάτι τέτοιο κάνουμε μεγάλες μαζικές παραγγελίες προϊόντων ώστε να επωφελείται ο καταναλωτής από τις χαμηλές τιμές και τις οικονομίες κλίμακας

Συνεργαζόμαστε με όλα τα μεγάλα ιταλικά και ισπανικά εργοστάσια τα οποία χαρακτηρίζονται από τον πρωτοποριακό τους σχεδιασμό και την σπάνια αρχιτεκτονική τους. Είμαστε νο1 στο Design γιατί πρώτα απ’ όλα μας αρέσει το ωραίο.…

Έχουμε ιδιαίτερα αυξημένο το αίσθημα της συνέπειας και επενδύουμε συνεχώς σε ανθρώπους, εργαλεία, μηχανογράφηση, σύγχρονους και καλά εξοπλισμένους χώρους προκειμένου να συμβαδίζουν τα λόγια με τις πράξεις μας και να κάνουμε πάντα ότι υποσχόμαστε.