Ισχύει δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής. Στην περίπτωση υπαναχώρησης, το κόστος μεταφοράς βαραίνει σε κάθε περίπτωση τον πελάτη.  Σε κάθε περίπτωση εαν η επιστροφή δεν γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών η εταιρεία μας μπορεί να μην αποδεχθεί την αντικατάσταση ή επιστροφή του.

Α.Αντικατάσταση

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση του στις ακόλουθες περιπτώσεις:

-σε όλες τις περιπτώσεις, στις οποίες από λάθος μας σας έχει σταλεί άλλο προϊόν από αυτό που παραγγείλατε, υπό την προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν έχει τοποθετηθεί.

-σε όλες τις περιπτώσεις, στις οποίες το προϊόν παρουσιάζει αισθητικό ή κατασκευαστικό ελάττωμα το οποίο καλύπτεται από την εγγύηση του προϊόντος. Σε περίπτωση που το προϊόν έχει τοποθετηθεί ή χρησιμοποιηθεί δεν επιστρέφεται εκτός αν παρουσιάζει κατασκευαστικό μη εμφανές ελάττωμα.

-στις περιπτώσεις που επιθυμείτε να το αλλάξετε με κάποιο άλλο, υπό τον όρο ότι το προϊόν που αγοράσατε είναι «Διαθέσιμο» και όχι «Κατόπιν Παραγγελίας» και δεν έχει τοποθετηθεί ή χρησιμοποιηθεί. 

Στις περιπτώσεις (α) και (β), αφού παραλάβουμε και επιθεωρήσουμε το επιστρεφόμενο προϊόν, σας αποστέλλουμε το συντομότερο δυνατόν το σωστό προϊόν, αναλαμβάνοντας κάθε κόστος μεταφοράς, επιστροφής του παλιού και αποστολής του νέου προϊόντος. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να ζητήσετε είτε την αλλαγή του με άλλο προϊόν, είτε την επιστροφή των χρημάτων που μας έχετε καταβάλει. Αν δεν επιθυμείτε την αλλαγή του με άλλο προϊόν και επιθυμείτε την επιστροφή των χρημάτων σας, θα σας παρακρατηθεί το μεταφορικό κόστος αποστολής και επιστροφής του προϊόντος.

 

Β. Επιστροφή

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν στην αρχική του συσκευασία αποστολής και εφόσον η συσκευασία δεν έχει δεχτεί αλλοιώσεις από καιρικά φαινόμενα, κτλ και να σας καταβάλλουμε το τίμημα αφου πρώτα μας στείλετε email στο info@bathify.gr, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία της παραλαβής. 

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής. 

Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής του προϊόντος, μέχρι τις εγκαταστάσεις της εταιρείας δεν καλύπτονται από την εταιρεία μας και παρακρατείται το μεταφορικό κόστος αποστολής και επιστροφής του προϊόντος απο τον πελάτη.

Στα επιστρεφόμενα από την bathify.gr χρήματα δεν περιλαμβάνονται έξοδα αρχικής αποστολής σε εσάς αν υπερβαίνουν το κόστος καθολικής ταχυδρομικής υπηρεσίας.

Η επιστροφή του αντίτιμου των επιστρεφόμενων προϊόντων θα πραγματοποιείται το συντομότερο δυνατό και εφόσον τα προιόντα έχουν παραδοθεί στην εταιρεια. 

Διευκρινίζεται ότι

Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή θα πραγματοποιείται αφού μας ενημερώσετε μεσω email για το αίτημα επιστροφής των προϊόντων  εντός 14 ημερολογιακών ημερών απο την παραλαβή και εμείς δεχτούμε την επιστροφή τους.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε μία επιστροφή ή αντικατάσταση προϊόντος κατά την επιστροφή του. 

Για λόγους υγιεινής καπάκια λεκάνης δεν επιστρέφονται.

Για τα προϊόντα που χαρακτηρίζονται Κατόπιν Παραγγελίας η εταιρεία εισάγει ακριβώς την ποσότητα που παραγγέλνει ο πελάτης για αυτό αλλαγές, ακυρώσεις, επιστροφές δεν γίνονται δεκτές.